Levende liv

Om meg

For en stund siden så fikk jeg spørsmålet: «Hvem er du?» i en helt uventet setting. Det var ikke et enkelt spørsmål å svare på. Ikke fordi jeg ikke vet, men fordi jeg er mye. Jeg er mor til 3 døtre, og i forbindelse med den rollen er jeg blitt rå på logistikk, taxikjøring, leksehjelp og kreativitet. Jeg er gift og har mange gode venner. Sammen med mange av disse har jeg utviklet reiselyst, stadig større ambisjoner med matlaging, organisering av turer, middager og temafester. Jeg har vært mye aktiv i hele mitt liv. Idag elsker jeg å trene yoga, danse/aerobic, styrke, ski og løping.

Mitt sterkeste engasjement er mennesker. Hvordan vi påvirkes, påvirker andre, utvikles og endres, hva som får oss opp og ned. Jeg har ikke vært så opptatt av å dømme, finne ut rett eller galt. Men jeg har en unik nysgjerrighet av å forstå. Både tanker, kropp, følelser og handlingsmønstre. Jeg er like opptatt av form som innhold. Hvordan man sier og uttrykker noe har ofte en sterk påvirkningskraft.

Jeg har idag noen drømmer i mitt profesjonelle liv. Jeg vil jobbe enda mer med kriser og traumer – uansett om det gjelder barn, voksne, og av tilknytning, akutt, privat eller samfunnsmessig karakter. Eller jeg vil jobbe med kurs og workshops i motivasjon, inspirasjon og kommunikasjon. Og /eller skrive mer om mennesker. Intervjuer, reportasjer, biografier, artikler eller historier. Jeg vil gjerne jobbe i et team med ulike andre engasjerte mennesker med store drømmer og mye initiativ.

Jeg er utdannet Gestaltterapeut fra Høyskolen Gestaltinstituttet med grunnutdannelse og videreutdannelse. Jeg har cand. mag. i psykologi/mellomfag, grunnfag i kriminologi og sosialantropologi. Høsten 2012 startet jeg på en 3-årig utdannelse i SE (Somatic Experience) traumemestring. Jeg har jobbet terapeutisk med mennesker i 12 år. Med individuell terapi, parterapi, hatt coaching og kursoppdrag for bedrifter. Jeg har holdt en rekke foredrag og undervist i trening og veiledet andre treningsinstruktører. Jeg går selv i veiledning for å kvalitetssikre arbeidet jeg gjør, og får den nødvendige støtte jeg trenger. I tillegg går jeg på regelmessige kurs og workshops for å holde meg oppdatert i fagfeltet mitt.

Jeg er nå også kursleder i VIVAT sitt program: Førstehjelp ved selvmordsfare. Dette er et kurs jeg anbefaler alle, særlig de som jobber tett med mennesker.

I tillegg er jeg veldig glad i å skrive. Og skriver gjerne både faglig og små historier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s